TRIO DE NAPS I POLLASTRE
-
TRIO DE NAPS I POLLASTRE
-
Ingredients
. 3 naps de cada classe (negres, rodons, taronges)
. 1/2 kg de pollastre desossat (contracuixa o pit)
. oli
. sal
. 5 espècies xineses
. llet d'ametlles
Procediment
Renteu i peleu els naps. Talleu-los a daus i fregiu-los en una cassola. Quan siguin una mica fets, afegiu-hi el pollastre tallat a trossos. Salpebreu i deixeu-ho fins que el pollastre sigui ros. Quan estigui, tireu-hi un polsim de 5 espècies xineses (canyella, anís estrellat, clau, cassia i jingebre). Si no en teniu, les podeu substituir per alguna altra que s'hi adigui. Afegiu-hi un raig de llet d'ametlles fins a cobrir el guisat i deixeu que cogui tot plegat. Ja ho teniu!
Com la majoria de preparacions d'aquest estil, queda molt millor si el cuineu el dia abans de menjar-lo o, almenys, unes quantes hores abans.