PIZZA AMB BASE DE COLIFLOR
-
PIZZA AMB BASE DE COLIFLOR
-
Ingredients
Per a la base
. 1 coliflor
. 1 ou
. 1/2 paquet de mozzarella ratllada
. sal
. pebre
Per al guarniment
. 1 pot de tomàquet de l'Hort d'en Pau
. 1 manat d'espàrrecs
. 1 carbassó
. 1 ceba seca
. tonyina
. formatge ratllatProcediment
Netegeu la coliflor, talleu-la a ramells petits i trinxeu-la amb la batedora. Després, coeu-la al microones entre 8 i 10 minuts. Barregeu-hi el mig paquet de mozzarella, l'ou, sal i pebre al gust i remeneu bé. Escampeu bé la pasta resultant sobre un paper de forn i disposeu la plata a uns 180º amb escalfor per dalt i per baix durant uns 15 minuts (el temps de cocció dependrà del gruix de la base). Quan comenci a enrossir, traieu-la i guarniu amb les verdures.
Mentre es fa la pizza sofregiu el tomàquet i la ceba i escaldeu els espàrrecs. Quan traieu la pizza del forn, escampeu-hi el tomàquet amb un pinzell de cuina, poseu-hi la ceba, les rodelles de carbassó, els espàrrecs i la tonyina. Per últim, espolvoreu amb el formatge i torneu-la a deixar al forn uns 10 minuts.
Una opció ben sana i moooolt bona que entusiasmarà petits i grans. Els celíacs també en poden gaudir! -
Aquesta pizza admet tota mena de variants i pot guarnir-se de diferents maneres segons la disponibilitat dels productes. Feu proves i expliqueu-nos-les!