MOTLLE DE PATATA I PORRO
-
MOTLLE DE PATATA I PORRO
-
Ingredients
. 3 patates kennebec mitjanes
. 2 ous
. 200 ml de crema de llet. 1 manat de porros
. 1 llauna de tonyina (opcional)
. mantega
. formatge ratllat
. sal
. 1/2 culleradeta de curry
. 1 cullerada d'herbes de Provença
Procediment
Peleu i talleu les patates a tires ben fines. Peleu i talleu els porros a rodanxes de 0,5 cm aproximadament. Poseu-ho en un bol i barregeu amb un grapat de formatge ratllat, les herbes de Provença, el curry i la sal.
Preescalfeu el forn a 200 º C. Unteu un motlle amb mantega i poseu-hi les verdures.
A banda, bateu els ous, afegiu-hi la crema de llet i tireu la mescla al motlle, per sobre el porro i la patata. Si voleu, poseu-hi una llauna de tonyina. Si no, podeu tirar-hi ametlla laminada. Tapeu amb paper d'alumini i poseu-ho al forn durant vint minuts amb escalfor a dalt i a baix. Quan hagi passat aquest temps, destapeu i deixeu-ho entre vint minuts i mitja hora més, baixant lleugerament la temperatura.
Ja veureu com us agrada! -